1.REVIJA DOM KULTURE FRIZERSKI SALON TREND
Povodom desetogodišnjice svog rada ,vlasnica salona Trend Milica Krstić, želela je da se zahvali svojim dugogodišnjim mušterijama koje dolaze u salon deset i više godina ovom posebnom i nesvakidašnjom revijom.Tim povodom njenim mušterijama uručeni su pokloni u vidu satova sa logotipom salona i nakitom.
IZJAVA
Predstavljen je i rad njenih naslednika ,Darka koji ima svoj salon u Šapcu i Igora
koji je vlasnik salona u Beogradu.
2.ABORTUS ZAŠTO NE
Spontani pobačaj ima tok sličan porođaju i retko je praćen komplikacijama. U našoj sredini pod abortusom češće se podrazumeva samo namerni, željeni prekid trudnoće . Poznato je da je u našoj zemlji već više godina broj izvršenih abortusa u stalnom porastu, iako mnoge privatne klinike ne prijavljuju sve obavljene intervencije. Mišljenja su podeljena, a zakonske odredbe jasne. Odluku o tome da li ćete roditi ili abortirati je teško doneti. I jedna i druga sa sobom nose niz posledica i odgovornosti. Zato dobro razmislite šta je najbolje za vas i ljude koji su vam važni u životu. I naravno, ne dozvolite da u buduće o abortusu razmišljate kao o metodi za kontrolu rađanja.
Sa kakvim se sve problemima može susresti žena koja iz nekog razloga želi prekinuti trudnoću saznali smo od ginekologa Dragana Subotića.
IZJAVA

Pitanje izazvanog abortusa je veoma osetljiva tema, ali i problem čiji se značaj nikako ne može zanemariti.
3.GINEKOLOG DRAGAN SUBOTIĆ
veoma osetljiva tema, ali i problem čiji se značaj nikako ne može zanemariti.
3.GINEKOLOG DRAGAN SUBOTIĆ
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…