infakt__frame.jpgSinoć je na Ibarskoj magistrali kod sela Gukoš u opštini Ljig došlo do lančanog sudara u kome su dva lica izgubila život, a dva su lakše povređena, saopšteno je danas u Sekretarijatu unutrašnjih poslova u Valjevu.
Sudar je izazvao Božidar Vidaković iz Beograda koji se sa vozilom marke Opel Astra kretao iz pravca Čačka i usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa kamionom kraljevačke registracije. Vidaković i njegova saputnica Mirjana Bogićević poginuli su na licu mesta, a suvozač kamiona je lakše povređen, kao i vozač automobila Milovan Karavezić iz Milanovca. Ukupna materijalna šteta se procenjuje na oko 300 000 dinara.
Iz saobraćajne policije apeluju na vozače da zbog magle prilagode brzinu uslovima puta i budu maksimalno oprezni u vožnji. Prema obaveštenjima AMSS magla smanjuje vidljivost na 20 do 30 metara u većem delu Bačke i Srema, na širem području Beograda, u Mačvi, Podrinju, Šumadiji i zapadnoj Srbiji, dok u centralnim, istočnim i južnim delovima Srbije mestimično ima sumaglice. U područjima s maglom kolovozi su mestimično vlažni i zbog nižih temperatura , pa se poseban oprez pri vožnji savetuje preko mostova i nadvožnjaka, kroz podvožnjake, tunele i useke.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…