Objekat za smestaj djaka i studenata Titan Prometej danas je svecano osvestan i pusten u rad u prisustvu brojnih gostiju.
Na osnovu broja obrazovnih institucija ( 7 osnovnih skola, 6 srednjih skola, VES, kao i tri privatna fakulteta), Valjevo spada u grad koji ima tendenciju sirenja i povecanja broja ucenika i studenata, sto svakako stvara potrebu za obezbedjivanjem smestajnih kapaciteta koji ce pruziti uslove za adekvatan, kvalitetan i sadrzajan zivot.
“Titan Prometej” je prva privatana firma ovakvog tipa u Valjevu, koja ima za cilj da na prvom mestu zadovolji potrebe samih korisnika i roditelja i prikaze kvalitet usluga u domu kao i da pokaze prednost smestaja u njemu u odnosu na ponudu vlasnika privatnih stanova.

– Cela ova investicija je pocela sa jednim procesom istrazivanja trzista. Ideja izgradnje smestajnih kapaciteta je dosla mnogo ranije, medjutim da bi smo bili sigurni da ce ovako nesto uspeti prevashodno smo uradili istrazivanje na teritoriji zapadne Srbije i na osnovu tog istrazivanja videli smo da je 99% anketirane populacije sa pozitivnim stavom prihvatilo ovakvu vrstu ponude na trzistu.

Objekat ima nastavni deo i smeštajni deo. U okviru smestajnog dela nalazi se 25 soba, sa 61 ležajem. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Kompletan enterijer je nov i modernog dizajna. Svaka soba ima kupatilo, prikljucak za telefon, televizor.
Objekat je 24h pod video-nadzorom i fizickim obezbedjenjem i nalazi se u ušem centru grada.
Objekat “Titan Prometej” poseduje i pratecu infrastrukturu, i prilagodjen je potrebama studenata i djaka: amfiteatar je kapaciteta 60 mesta, dnevni boravak, klub (otvorenog tipa), internet club, edukativni centar, restoran, perionica, parking prostor.
U cenu su uracunati: smestaj, grejanje, struja, voda.
vni centar, restoran, perionica, parking prostor.
U cenu su uracunati: smestaj, grejanje, struja, voda.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…