Ogovarenje je manifestacija duševnog zdravlja čoveka. Iz samog značenja reči ogovaranje vidi se koliko je neugodna i posve nezdrava pojava.
Ogovarati znači ružno govoriti, loše govoriti o nekom koji nije prisutan, kuditi ga ili spletkariti. Ogovaraju se političari, rukovodioci, prijatelji, komšije, bračni drugovi, deca i roditelji.
ANKETA
Najviše se ogovara rečima. Postoje radoznale osobe koje stalno vrebaju da čuju nešto o nekome, neku novost, ili pomno posmatraju druge u svojoj okolini da bi uočili neki detalj u njihovom ponašanju ili odevanju koji bi iskoristili za ogovaranje. Takve osobe satima čavrljaju, istina zanimljivo, ali zarazno i nezardživo. Ne postoji sila koja bi ih sprečila da ogovaraju.
Samo mali broj ljudi ne ogovara, ali ne postoji takav čovek koji to nikadanije u životu činio.
Ruzne reči se mogu vratiti onome ko ih je prvi izrekao, ili nekima od onih koji su u njihovom prenošenju učestvovali – ljuto zavaujući ih!
Zbog ogovaranja prijatelji ostaju bez prijatelja, kolege na poslu poremete odnose i prestanu razgovarati, roditelji se zavade sa decom.
PSIHOLOG
Obično se kaze u staroj narodnoj / ‘’Za dobrim konjem se prašina dize,znači koliko vrediš toliko se priča o tebi’’.Ali sa druge strane zašto dati drugima to pravo da nas vredjaju i da nam se mešaju u zivot.Neka svoje komplekse leče na drugi način,a ako se odluče za ovaj nešto više o posledicama koje ih čekaju

ADVOKAT

1. ne dozvolite da vas vredjaju /
2.psiholog / Nina Skarep
3.Advokat / Miroljub
4.ANKETA
5. nagrade / frizer
6. miss scg

Kompanija Miss Yu je u toku avgusta meseca imala 14 regionalnih izbora u Srbiji i Crnoj Gori na kojima su izabrane najlepse devojke koje su se takmicile na izboru za Miss Srbije i Crne Gore 2005. u Sava Centru 4. oktobra.
Posle mesec dana aktivnog rada sa devojkama spremno su izašle na scenu Sava Centra i uz izvezbanu koreografiju pokazale se u najlepsem izdanju. Na izboru za miss SCG 2005, Dina Džanković izabrana je za MISS SCG 2005 i glavnog ambasadora lepote u svojoj zemlji koju ce predstavljati na najvecem takmicenju lepote Miss sveta.
Kako ce svaka od njih iskoristiti svoju titulu zavisi od njih samih . Izabrane devojke dobile su mogucnost da obidju svet, upoznaju nove kulture, tradicije, steknu nova poznanastva i ono sto je najbitnije kompanija Miss Yu obezbedila im je stipendije Megatrend Univerziteta za studiranje kod nas i u inostransvu. Glavni moto OVE KOMPANIJE je biti LEPA I OBRAZOVANA I USPETI.

e kod nas i u inostransvu. Glavni moto OVE KOMPANIJE je biti LEPA I OBRAZOVANA I USPETI.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…