U proteklom periodu, Vlada Srbije je zbog svojih političkih interesa učinila ili prećutala mnoge poteze koji su u punoj meri osvetili odnos vladajućih stranaka prema strankama i pojedincima bivšeg režima. Medijska i svaka druga rehabilitacija ličnosti koje su ostale zapamćene po korupciji, sumnjama i optužbama za teške zloupotrebe položaja, nepoštovanje građanskih sloboda i prava, ponovo su sve prisutniji u našem životu. Zbog toga Demokratska stranka od danas organizuje podelu letaka na štandovima, razgovor sa građanima i članovima, i prikupljanje potpisa za smenu ministra pravde Zorana Stojkovića.
– STanje u pravosuđu je katastrofalno po mišljenju DS-a i za to je odgovoran ministar Stojković, kaže Drako Mijailović portparol OO DS. Sve je kulminiralo povlačenjem optužnice protiv Marka Miloševića što je na neki način amnestija porodice Milošević za sve što su učinili u proteklim godinama. Zbog toga će DS prikupljati potpise građana u narednih 7 dana, a poslanička grupa DR u republičkoj Skupštini podneće tu inicijativu.
Štand DS na kome će se prikupljati potpisi za smenu ministra pravde u sredu i petak od 11 do 13 sati nalaziće se ispred Maxi supermarketa, a u utorak i četvrtak od 18 do 20 na trgu Živojina Mišića. d 11 do 13 sati nalaziće se ispred Maxi supermarketa, a u utorak i četvrtak od 18 do 20 na trgu Živojina Mišića. @@@

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…