>>>Specijalni izaslanik generalnog sekretara Ujedinjenih nacija za ocenu ispunjenosti standarda na Kosovu i Metohiji Kaj Ejde razgovarace sa zvanicnicima Srbije i državne zajednice Srbije i Crne Gore o situaciji u pokrajini. Ejde ce se sastati sa predsednikom Srbije Borisom Tadicem, predsednikom srpske vlade Vojislavom Koštunicom i ministrom spoljnih poslova SCG Vukom Draškovicem.

>>>Skupština Srbije nastavlja raspravu o amdnmanima na Predlog zakona o oglašavanju, koji sadrži brojne zabrane radi onemogucivanja zloupotreba u javnom oglašavanju.

>>>Predsednik Skupštine Srbije i Crne Gore Zoran Šami nastavlja ucešce na Drugoj svetskoj konferenciji predsednika parlamenata država clanica Ujedinjenih nacija, koja se održava u Njujorku.

>>>U organizaciji kancelarije Ujedinjenih nacija u Srbiji i Crnoj Gori i Ministarstva spoljnih poslova SCG danas ce u parlamentu državne zajednice biti održan svecani skup povodom obeležavanja 60. godišnjice svetske organizacije.

>>>Ministar unutrašnjih poslova Srbije Dragan Jocic izjavio je juce da je prikupljena dokumentacija u vezi sa potpisivanjem ugovora o nabavci vojne opreme sa preduzecem “Mile Dragic” i da ce taj slucaj biti “vrlo brzo rešen”.

>>>Generalni sekretar UN Kofi Anan je preuzeo odgovornost u svojstvu glavnog administratora za greške u rukovodenju programom za Irak “nafta za hranu”, ali je iskljucio mogucnost da podnese ostavku, javile su agencije.

>>>U Egiptu ce biti saopšteni preliminarni nezvanicni rezultati jucerašnjih predsednickih izbora, na kojima se ocekuje sigurna pobeda sadašnjeg predsednika Hosnija Mubaraka, koji ce time dobiti peti mandat.

dat.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…