Poslanici Skupštine Srbije nastavice sednicu nacelnom raspravom o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o radiodifuziji.

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica razgovarao je sa specijalnim izvestiocem za ispunjenje standarda na Kosovu i Metohiji, ambasadorom Kajom Eideom.

Premijer Srbije Vojislav Koštunica pozvao je danas sve predstavnike Socijaldemokratske partije da podnesu ostavke na funkcije u vladinim institucijama jer ta stranka više ne podržava Vladu Srbije.

Šef UNMIK-a Soren Jesen-Petersen saglasan je sa zahtevima poslanika Srpske liste za Kosovo i Metohiju za decentralizaciju vlasti u pokrajini, izjavio je Beti poslanik te liste Goran Bogdanovic.

U Haškom tribunalu ce biti održane tri statusne konferencije, na kojima ce biti razmotreno stanje u postupcima protiv Vinka Pandurevica i Milorada Trbica, Ljubomira Borovcanina i Draga Nikolica.

Americki ambasador za ratne zlocine Pjer Ricard Prosper, u pratnji americkog ambasadora u Srbiji i Crnoj Gori Majkla Polta posetice Centar za smeštaj izbeglica u Pancevu.

U paviljonu “Cvjete Zuzuric” na Malom Kalemegdanu bice održana rasprava o mogucnostima socijalnog dijaloga izmedju Vlade, sindikata i poslodavaca.

Isplata prvog dela penzija za jun, za korisnike koji penzije primaju putem tekucih racuna, pocece sutra, 25. avgusta, saopštio je Republicki fond za penzijsko i invalidsko osiguranje zaposlenih. h racuna, pocece sutra, 25. avgusta, saopštio je Republicki fond za penzijsko i invalidsko osiguranje zaposlenih.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…