Skupština Srbije ce, posle jednomesecne letnje pauze, nastaviti u ponedeljak vanredno zasedanje na kome treba da se razmotre amandmani i glasa o Predlogu zakona o prestanku važenja Zakona o osnivanju javnog preduzeca za istraživanje, proizvodnju, preradu i promet nafte i prirodnog gasa.

Pretplata za Radio-televiziju Srbije [RTS], odnosno buduci javni servis, bice uvedena od oktobra, do kada bi trebalo da bude postignut dogovor o nacinu naplacivanja, izjavio je zamenik predsednika Saveta Republicke radiodifuzne agencije Aleksandar Vasic.

Festival glumackih ostvarenja domaceg igranog filma Filmske susrete u Nišu svecano ce otvoriti film “Sivi kamion crvene boje” Srdana Koljevica.
Na jubilarnom, 40. festivalu, do 27. avgusta, bice prikazano 11 filmova.

Glumac Srdjan Todorovic nominovan je za nagradu publike Evropske filmske akademije za ulogu u filmu Srdjana Koljevica “Sivi kamion crvene boje”.

Kako je saopštila izdavacka kuca “Komuna”, dobitnik nagrade “Džejmeson pipls cojs avord” [Jameson People”s Coice Award] za 2004. godinu bice izbran na osnovu glasanja publike iz cele Evrope.

ameson People”s Coice Award] za 2004. godinu bice izbran na osnovu glasanja publike iz cele Evrope.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…