Ministar za kapitalne investicije Srbije Velimir Ilic otvorio je danas radove na izgradnji obilaznice oko Kraljeva, koja ce povezivati magistralne puteve iz Kragujevca i Kruševca sa Ibarskom magistralom.

U kragujevackom Tehnicko-remontnom zavodu danas je predstavljen projekat uništavanja protivpešadijskih mina. Projekat je predstavljen generalnom direktoru Agencije NATO za održavanje i snabdevanje Karlu Hajncu Mincneru i predstavnicima desetak zemalja donatora za uništavanje mina. Projekat obuhvata uništavanja detonatora mina, njihovog transporta i predaje eksploziva.

Metohija je, posle šest godina, pokrivena signalom jedne srpske televizije, jer sa predajnika na Mokroj gori signal regionalne televizije “Most” u Zvecanu pokriva i Goraždevac, Osojane, Belo Polje i druga mesta u tom delu Kosmeta.

Predsednik Saveta Republicke radiodifuzne agencije Nenad Cekic izjavio je da bi do sredine oktobra trebalo da bude raspisan konkurs za izbor novog Upravnog odbora RTS-a i da je rok za transformaciju RTS-a u javni servis 31. mart 2006. godine.

odbora RTS-a i da je rok za transformaciju RTS-a u javni servis 31. mart 2006. godine.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…