Ministar za kapitalne investicije Srbije Velimir Ilic najavio je obnovljanje tornja na Fruškoj gori, koji je srušen za vreme NATO bombardovanja 1999. godine.
On je, obilazeci završetak prve faze radova na rašcišcavanju TV tornja na Avali, kazao da ga je “RTS zamolio da se obnovi i toranj
na Fruškoj gori” i da je on na to pristao.

Ministar za kapitalne investicije Srbije Velimir Ilic najavio je danas da ce iz Makedonije vratiti i drugi iznajmljen avion i da ce podneti krivicne prijave protiv rukovodilaca Jat ervejza [Airways] koji su potpisali ugovor sa MAT-om.
“Taj ugovor naneo je veliku štetu Srbiji i Jatu, i to u iznosu od 50 miliona evra”, kazao je Ilic obilazeci završetak radova na rašcišcavanju ruševina tornja na Avali.

Medunarodna organizacija za zaštitu ljudskih prava Amnesti internešenel pozvala je Zagreb da pocne odmah da ispunjava svoje obaveze prema Haškom tribunalu. Hrvatska je, takode, pozvana da privede sve zlocince bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost, da ukloni sve prepreke za povratak srpskih izbeglica i omoguci im pristup imovini i da okonca diskriminaciju Srba u
Hrvatskoj

Šef vladine kancelarije za saradnju sa medijima Srdjan Đuric izjavio je FoNetu da pisanje podgoricke “Republike” kako Beograd hoce da smeni ministra za ljudska i manjinska prava Rasima Ljajica, jer je odbio da traži pravo glasa na referendumu za crnogorske državljane islamske vere koji žive u Srbiji, predstavlja potpunu besmislicu i izmišljotinu.

ske državljane islamske vere koji žive u Srbiji, predstavlja potpunu besmislicu i izmišljotinu.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…