Opstina Valjevo potpisala je aneks sporazuma zajedno sa Direkcijom za obnovu i izgradnju Kolubarskog okruga porusenog zemljotresom i Elektrodistribucijom Valjevo, o finansiranju rekonstrukcije i izgradnje 22 elektroenergetska objekata na podrucju valjevskog kraja, za sta je Opstina Valjevo opredelila 10 miliona dinara.Radovi ce poceti u avgustu, a kako je planirano, bice zavrseni do kraja godine.

Projekat ce podrazumevati izgradnju i rekonstrukciju mreze niskog napona trafo-podrucja u selima i to Gola Glava 6, 7 i 8, Majinovic 2, Zabrdica 1- zaselak Pusici, Pocuta 2- zaselak Gracanica, Milicinica 9-zaselak Kranjani, Petnica 1, Drocine 1, Begove Vode, Lukavac 3, Klinci 1, Donja Kamenica 9 i u Divcima 7, kao i dalekovoda u Prijezdicu, u Bacevcima zaselak Obucine, u Belom Polju zaselak Paramentici, Valjevo 4-Popucke 4, Kamenica 4-Garaza. Takodje, zavrsice se i izgradnja trafo-stanice u Novom naselju 9, koja ce se uklopiti u mrezu srednjeg i niskog napona.

Obaveza Elektrodistribucije Valjevo je da za ove elektroenergetske objekte obezbedi materijal, uradi tehnicku dokumentaciju i izvede elektromontazne radove, zakljucno sa njihovim stavljanjem pod napon.

Opstina Valjevo preuzima obavezu da organizuje izvodjenje svih gradjevinskih radova, sem podizanja stubova, da obezbedi gradjevinske dozvole i resi imovinsko-pravne odnose koji imaju veze sa izgradnjom ovih objekata.

gradjevinske dozvole i resi imovinsko-pravne odnose koji imaju veze sa izgradnjom ovih objekata.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…