Trgovina mandatima nastavlja se u Opštini Valjevo pa je nakon smene direktora JKP Valjevo sada na redu od lista Napred stvaranje stranačkog biltena SPS-a rekao je Zoran Spasenić član OO G17 plus na današnjoj konferenciji za novinare i dodao da OO G17 plus posržava zaposlene u Napredu i daje im punu podršku da istraju u svojim zahtevima koji se sigurno poklapaju sa interesima građana. Spasenić je i izneo niz kritika na račun opštinskog rukovodstva rekavši da je predsednik Skupštine predložio smenu direktora Poleta bez obrazloženja, a da je neposredno pe toga usvojen izveštaj o radu ovog preduzeća koje je svrstano u najbolja JP u gradu. Za načelnicu opštinske uprave Spasenić je rekao da ima zadatak da otpušta pripadnike drugih političkih opcija i na njihova mesta dovodi ljude od političkog poverenja bez obzira na stručnost. Menadžerki opštine G17 zamera što je pomešala državnu funkciju i funkciju u kompaniji za kojoj radi zbog čega je uspela samo da proda jedan bager i nekoliko automobila JP, ali je zato Valjevo izgubilo sve CRDA projekte.

izjava

G17 plus ne finansira svoju odborničku grupu jer je nema i to je dobro jer radimo isključivo za grad rekao je u nastavku konferencije predsednik OO G17 plus Alksandar Gajić i dodao da ono što u ovom trenutku možemo je da lobiramo u vladi i direkcijama da obrate pažnju na nas i pomognu građanima Valjeva kroz određene projekte.

aca

N današnjok kzn zaključeno je i da građani Valjeva nikome nisu dali mandat da bi se sa tim igrao ili zadovoljavao svoje lične potrebe.
je i da građani Valjeva nikome nisu dali mandat da bi se sa tim igrao ili zadovoljavao svoje lične potrebe.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…