Tri stambena objekta u naselju Oslobodioci Valjeva koja se još nazivaju Vujićev venac nakon dugog niza godina i dosta pravnih problema napokon će biti stavljena u funkciju i uskoro se u ovim stambenim objektima mogu očekivati i prvi stanari.

– U poslednjih nekoliko godina bilo je dosta, problema, uglavnom pravnih. Očekuje se potpisivanje aneksa ugovora koji će omogućiti uknjižavanje na ime Građevinske direkcije Srbije i 10 stanova na ime preduzeća Vujić što će stvoriti mogućnost da se stanovi predaju Vladi Republike Srbije. U tri stambene zgrade na oko 4500 kvm, nalazi se 73 stana od čega je 23 namenjeno Vladi RS, 13 je namenjeno ministrstvu odbrane RS, a 23 su namenjena slobodnom tržištu, dok po ugovoru o suinvestiranju preduzeću Vujić Valjevo pripada 10 stanova.

Prema rečima direktora Građevinske direkcije Srbije do kraja godine trebalo bi da se reši i pitanje 4 stambena objekta u naselju Milorada Pavlovića. direkcije Srbije do kraja godine trebalo bi da se reši i pitanje 4 stambena objekta u naselju Milorada Pavlovića.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…