Ivana Rakić, osamnaestogodišnja učenica ekonomske škole iz Valjeva proglašena je za Miss Beli narcis 2005. Titulu prve pratilje dobila je .Zorica Čolović sa Divčibara, a druga pratilja je Suzana Isailović. Na izboru za mis Beli narcis 2005. kao mis šarma proglašena je Ivana Đukić, dok je mis fotogeničnosti Ivana Marković. Generalni pokrovitelj manifestavije ministarstvo trgovine, turizma i usluga za svoju svoju mis izabralo je Aleksandru Bogdanović.
Manifestaciju je otvorio ministar trgovine, turizma i usluga Bojan Dimitrijević koji je tom prilikom istakao da je manifestacija oživljena posle dugog niza godina i da izbor lepotice na jednoj od najlepših planina u Srbiji.

bojan

Ovogodišnji žiri bio je u sastavu Radivoje Pirgić kao predsednik žiria, Ješa Erčić, Jasmina Avramović – Aleksić , Miloš Mandić i Jasmina Mitrović – Marić. 15 prijavljenih devojaka tri puta se pojavljivalo pred publikom: u svečanim haljinama, sportskoj garderobi i kupaćim kostimima. Između izlazaka devojaka publici su se svojom pesmom predstavili Jelena i Miki Jevremović.

tonski

Glumice Svetlana Bojković i Vesna Čipčić takođe su nastupale sa delom iz predstave Ženske priče.

Neizostavni na izboru Miss Beli narcis 2005 bio je i orkestar Horoskop koji je pratio nastup Merime Njegomir.
6 devojaka koje su na ovogodišnjoj manifestaciji ponele titule učestvovaće i na izboru za Miss SCG.

ojaka koje su na ovogodišnjoj manifestaciji ponele titule učestvovaće i na izboru za Miss SCG.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…