Potpisivanjem ugovora o nastavku izvođenju radova na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže u Goriću realizuje se obaveza Opštine prema ovoj mesnoj zajednici gde inače živi oko 5000 stanovnika.
Već ranije potpisan je ugovor izmeđ Opštine Valjevo, preduzeća Vali i JKP Vodovod o zajedničkom ulaganju u izgradnju primarne mreže . Radi se o povretnoj cevi iz pravca Beloševca kroz Gorić do fabrike za preradu otpadnih voda.
Izražavajući zadovoljstvo zbog započetih radova, odbornik ove MZ Gorić Mihailo Todorović je naglasio da stranke u Goriću nisu podeljene ni na levo ni na desno što daje nadu da će izgradnja kanalizacione mreže biti brzo završena.
Ukupna vrednost investicije je 950 hiljada evra. Sredstva za izgradnju sekundarne mreže u ovom naselju obezbediće se u narednim godinama delom iz budžeta, jednim delom samodoprinosom meštana MZ Gorić i delom iz sredstava Direkcije za obnovu i razvoj Kolubarskog okruga pogođenog zemljotresom. om meštana MZ Gorić i delom iz sredstava Direkcije za obnovu i razvoj Kolubarskog okruga pogođenog zemljotresom. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…