Specijalne ekipe Žandarmerije jutros nisu nastavile akciju vađenja autobusa “Autobanata” iz reke Tise. Zvaničnih informacija Žandarmerije, vojske i policije nema, a služba informisanja zrenjaninske skupštine saopštila je da je u podne počeo sastanak predstavnika službi.

Polovinu banatskog sela Jaša Tomić na samoj granici sa Rumunijom, poplavio je Tamiš, čiji je vodostaj naglo počeo da raste u utorak uveče

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov i generalni sekretar NATO Jap de Hop Shefer potpisali su u Vilnjusu sporazum o pravnom statusu oružanih snaga zemalja NATO i država-članica programa Partnerstvo za mir na teritoriji druge strane.

Danas će biti održan sedmi sastanak Unapređenog stalnog dijaloga Evropske unije i Srbije i Crne Gore, na kojem će biti razmotreni najvažniji zaključci Studije izvodljivosti za pridruživanje SCG Uniji.

Skupština Srbije nastavila je danas raspravu o amandmanima o vladin Predlog zakona o prijavljivanju i evidentiranju oduzete imovine, kojim se kao rok za prijavu određuje 30. jun 2006. godine.

Predsednik Skupštine Srbije Predrag Marković uputio je juče pisma predsedniku Vlade Vojislavu Koštunici i predsedniku Republike Borisu Tadiću u kojima je istakao da je neophodno maksimalno angažovanje svih državnih organa u ostvarivanju ciljeva, koji su u skladu sa dobijanjem pozitivnih ocena studije izvodljivosti, saopštio je danas kabinet predsednika parlamenta.

Izložbom pod nazivom “Bili su samo deca” i promocijom zbornika radova o genocidu u 20. veku na prostorima bivše Jugoslavije, veceras će u Beogradu početi obeležavanje 60. godišnjice proboja jasenovačkih logoraša, okončanja holokausta i pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu.
odišnjice proboja jasenovačkih logoraša, okončanja holokausta i pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…