Stefan Zimonjić (94.), osvojio je u disciplini 50 m prsno drugo mesto i srebrnu medalju u kategoriji mlađih pionira na desetiom međunarodnom plivačkom mitingu “Plivačke nade” koji je održan proteklog vikenda u SRC “Jezero” u Kikindi. Više od 400 najmlađih plivača takmičilo se u dve starosne kategorije, u 10 plivačkih disciplina.

U kategoriji mlađih pionira odličan je bio i Dimitrije Jovanović (94.) sa osvojenm šestim mestom u disciplini 50 m slobodno i šesnaestim mestom u disciplini 50 m delfin.

Pioniri su ovoga puta, u veoma jakoj konkurenciji, ostali bez medalja, ali su postigli odlične plasmane. Vanja Petronijević (91.) bio je peti u disciplini 100 m leđno i osmi u disciplini 100 m slobodno, dok je Strahinja Antonić (91.) zauzeo šesto mesto u disciplini 100 m prsno i trinaesto mesto u disciplini 100 m slobodno.

Ekipu PVK “Valis” na ovom takmičenju predstavljali su i Marković Lazar (95.), Ranković Lazar (94.), Beljić Marko (94.), Kostić Đorđe (94.), Bebić Luka (94.), Stefanović Lazar (94.), Dobriković Aleksandar (93.), Rakić Matija (92.), Marković Jelena (96.) i Đurica Eva (94.), koji su plivali veoma dobro i postigli zapažene rezultate.

Naredne subote najmlađe plivače PVK “Valis” očekuje novo takmičenje – “Uskršnji miting 2005.” koji će biti održan u Novom Sadu.
ađe plivače PVK “Valis” očekuje novo takmičenje – “Uskršnji miting 2005.” koji će biti održan u Novom Sadu.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…