Pokusaji specijalnih jedinica recne flotile, zandarmerije i ronilaca da izvuku autobus “Autobanata” sa dna Tise nisu bili uspesni, pa ce vadjenje autobusa i potraga za preostalim putnicima biti nastavljeni danas.

Evropski komesar za prisirenje Oli Ren stize u dvodnevnu posetu Beogradu i Podgoricu da bi svojim sagovornicima licno preneo dobre vesti o odluci Evropske komisije o studiji izvodljivosti za Srbiju i Crnu Goru.

Na sednici Glavnog odbora DSS predsednik DSS Vojislav Kostunica juce je izjavio da studija izvodljivosti za Srbiju i Crnu Goru, koju je pozitivno ocenila Evropska komisija, jeste mali, ali je i odlucujuci korak ka evropskim integracijama.

Ministar finansija Srbije Mladjan Dinkic izjavio je juce u Vasingtonu da pregovori sa Medjunarodnim moneternim fondom o okoncanju pete revizije u okviru aktuelnog trogodisnjeg finansijskog aranzmana teku veoma tesko, ali je izrazio nadu da ce na kraju biti uspesno zavrseni.

Snazna eksplozija odjeknula je kasno sinoc u centru Pristine cija je meta bila sediste opozicione partije “Ora” [“Cas”] Vetona Suroija.

Pukovnik Vojske Republike Srpske Vujadin Popovic pojavice se prvi put pred sudijama Haskog tribunala da bi se izjasnio o krivici po optuznici koja ga tereti za genocid, zlocine protiv covecnosti i krsenje zakona i obicaja ratovanja pocinjene u Srebrenici, Potocorima, Bratuncu i Zvorniku u julu 1995. godine.

Pred sudskim vecem za ratne zlocine Okruznog suda u Beogradu bice nastavljeno sudjenje za ratni zlocin pocinjen na farmi “Ovcara” kod Vukovara.

U Okruznom sudu u Beogradu bice nastavljeno sudjenje optuzenima za ubistvo cetvorice clanova Srpskog pokreta obnove i ranjavanje predsednika te stranke Vuka Draskovica, na Ibarskoj magistrali 3. oktobra 1999. godine. kreta obnove i ranjavanje predsednika te stranke Vuka Draskovica, na Ibarskoj magistrali 3. oktobra 1999. godine.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…