Šef kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima Srđan Đurić izjavio je za RTS da se još jednom, na najbolji mogući način, pokazalo da se reč naše države poštuje. Đurić je saopštio da je Haški tribunal danas doneo odluku da se do početka suđenja puste na slobodu general Vladimir Lazarević, bivši predsednik Milan Milutinović, Nikola Šainović i general Dragoljub Ojdanić.

Pukovnik Vujadin Popović koji je prošlog petka doneo odluku o dobrovoljnom odlasku u Hag zbog optužnice za ratne zločine u Srebrenici 1995. godine otputovao je danas u Hag, javlja Rojters.

Vlada Srbije je na današnjoj sednici donela Zaključak o davanju garancija Tribunalu u Hagu za Vujadina Popovića da do početka suđenja bude na slobodi.

Ministar za ekonomske odnose sa inostranstvom Milan Parivodić i šef nemačke delegacije Dominik Ciler u prisustvu nemačkog ambasadora Andreasa Cobela potpisali su protokol o razvojnoj pomoći Srbije za 2005. godinu. Finansijska pomoć Nemačke Srbiji iznosiće ove godine 35 miliona evra.

Srbija bi trebalo da 2014. godine uđe u Evropsku uniju, izjavio je u Beogradu član Međunarodne komisije za Balkan Fransoa Eizbur.

Stanje policajca Nenada Jelića, koji je ranjen sinoć u Kumodraškoj ulici, stabilno je i očekuje se da za dan-dva izađe iz bolnice. Jelića su u Urgentnom centru posetili ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić i načeknik beogradske policije Milorad Simić.

Ministar odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslav Davinić izjavio je da je Vjnomedicinska akademija institucija od opštedržavnog značaja i da nema govora o njenoj privatizaciji.

Ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković izjavio je danas u Atini da je princip “više od autonomije, a manje od nezavisnosti” naš stav o tom “bolnom pitanju, ne samo SCG, već čitavog regiona”.
od autonomije, a manje od nezavisnosti” naš stav o tom “bolnom pitanju, ne samo SCG, već čitavog regiona”.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…