Predavanje na temu Podizanje nivoa kvaliteta rada menadžera u našoj privredi namenjena je svima koji upravljaju određenim procesima u okviru privrednih subjekata i to ne samo kada su u pitanju proizvodni subjekti već svi i to počev od Opštine, Komore do bolnica i pošte. Predavanje će biti organizovano krajem meseca u Valjevu u saradnji RPK i Fakulteta organizacionih nauka. Cilj je da se praktično pokaže šta menadžeri treba da rade pri određenim situacijama. Pripremljeno je 12 tema bez kojih nema kvalitetnog menadžera.
Pogrešno je mišljenje da kvalitet rada menadžera dolazi sam po sebi već kako naglašava profesor Živko Mitrović treba da shvatimo da je to zanat koji mora da se savlada da bi čovek mogao da upravlja određenim procesima u kojima radi.
Kvalitet rada u upravljanu moraju savladati svi, bez obzira da li je u pitanju društveni ili privatni subjekt ako želimo da se uključimo u svetske tokove jer će se pojaviti konkurencija.
Zainteresovane menadžere za podizanje nivoa kvaliteta rada očekuje najpe upoznavanje sa problematikom iz oblasti kvaliteta rada menadžera, gde je njihovo mesto i uloga, kako da gledaju ceo poslovni sistem i kako da rade na stalnom unapređenju kvaliteta. Svaka od dvanaes tema biće obrađena na posebnom jednodnevnom seminaru. Cilj je da se bar deo naučenog počne primenjivati u praksi.
Pored generalnog direktora ili glavnog menadžera u firmi poželjno je da seminar pohađaju i drugi saradnici kako bi se najpre unapredila konunikacija između njih i da bi ksnije oni sami mogli da prenose stešena znanja i iskustva u svojoj firmi. Svoju poziciju i priznanje steći ćete na osnovu rezultata: nije potrebno da svima jasno objasnite da ste najbolji – ako jeste, sami će to shvatiti. U uslovima u kojima saradnici dobro komuniciraju i stvaraju kvalitetnu radnu atmosferu, pozitivni kvaliteti i talenti sigurno će doći do izražaja.

ju i stvaraju kvalitetnu radnu atmosferu, pozitivni kvaliteti i talenti sigurno će doći do izražaja.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…