Sahrana pape Jovana Pavla II, koji je preminuo sinoć u Vatikanu, ne bi trebalo da bude održana pre četvrtka, javila je italijanska novinska agencija Ansa, pozivajući se na izvore u Vatikanu.Zvanična odluka treba da bude doneta u ponedeljak, na prvom sastanku odbora kardinala.

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Kofi Anan je izjavio da je papa bio čovek mira i da je veoma snažno podržavao UN.

Ministar policije Dragan Jočić potvrdio je da je raspisana poternica za generalom Nebojšom Pavkovićem i da je potraga za njim u toku.

Naši državni organi intenzivno traže u Srbiji generala Ratka Mladića, koga potražuje Haški tribunal, izjavio je Tanjugu ministar pravde Srbije Zoran Stojković.

Četvoročlana porodica Gradiška pronađena je danas mrtva u svom stanu u Dubrovačkoj ulici u Zemunu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. MUP je saopstio da je, prema prvim informacijama nakon uviđaja, najverovatnije da je Zoran Gradiška [45], iz supruginog pištolja, ubio suprugu Tanju [45] i sinove Tonija [18] i Luku [12], a zatim izvršio samoubistvo.

U noćas odigranim utakmicama NBA lige postignuti su sledeći rezultati: Orlando – Nju Džersi 103:102 Majami – Nju Orleans 111:99 LA Lejkers – San Antonio 94:95 Šarlot – Čikago 97:112 Denver – Portland 103:97

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…