Vlada Srbije upoznala je Haški tribunal sa mišljenjem lekarskog konzilijuma da je nad policijskiim generalom Sretenom Lukicem uspešno obavljena hirurška intervencija i obavestila taj Sud o terapiji koja mu je potrebna u narednom periodu, saopštila je danas Kancelarija za saradnju s medijima.

Predsednik Srbije Boris Tadic najoštrije je osudio napad na Srbe povratnike u selu Koš i zatražio od KFOR i UNMIK da obezbedi sigurnost za Srbe na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Nacionalnog saveta sa saradnju sa Tribunalom u Hagu Rasim Ljajic izjavio je da ocekuje da ce se do kraja godine svi optuženi državljani SCG naci pred Haškim sudom, a da ce u narednih 10 dana biti ispunjene preostale obaveze neophodne za dobijanje pozitivne studije o izvodljivosti.

Predsednik Srbije Boris Tadic ocenio je danas da štrajk u “Jat ervejzu” našoj zemlji donosi ekonomski štetu i da bi bilo dobro rešenje da se štrajkaci vrate na posao, a svoje zahteve rešavaju odgovorno i sa puno strpljenja u dijalogu s predstavnicima Vlade Srbije.

Upis dece u prvi razred osnovne škole, mališana rodenih 1998. godine i do februara 1999. godine, poceo je danas i trajace do 31. maja. U prvi razred se upisuju deca koja do septembra pune najmanje šest i po, a najviše sedam i po godina, kao i deca sa šest godina, uz prethodnu proveru psihološke spremnosti za prevremeni polazak u školu.

kao i deca sa šest godina, uz prethodnu proveru psihološke spremnosti za prevremeni polazak u školu.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…