Policijski general Sreten Lukic, optuzen pred Haskim tribunalom, trebalo bi u ponedeljak u Beogradu da bude podvrgnut operaciji krvnog suda. Mogucnosti operacije Lukica bile su tema sastanka na kojem su, u organizaciji Nacionalnog saveta za saradnju s Tribunalom, ucestvovali predsednik tog tela Rasim Ljajic i ministri Srbije Zoran Loncar i Zoran Stojkovic.

Porodice sestoro Srba, kidnapovanih i ubijenih tokom oruzanih sukoba 1998. i 1999. godine na Kosovu i Metohiji, danas su na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom kod Merdara preuzele njihove posmrtne ostatke, rekao je Tanjugu prof. dr Slavisa Dobricanin.

Posle vise od tri meseca, oko 80 srpskih domacinstava u selu Batuse na centralnom Kosovu dobilo je danas oko podne struju, koju nisu imali od sredine decembra prosle godine.

Predstavnici avio-mehanicara “Jat ervejza” otisli su u Vladu Srbije da bi sa predstavnicima Ministarstva za kapitalne investicije nasli zajednicka resenja za zahteve avio-mehanicara, izjavio je Tanjugu predstavnik Strukovnog sindikata vazduhoplovnih mehanicara Srbije Nenad Trajkovic.

Delegacija Ministarstva odbrane Srbije i Crne Gore, predvodjena ministrom Prvoslavom Davinicem, nastavice posetu Madjarskoj, gde sa ministrom odbrane Ferencom Juhasom razgovara o bezbednosnoj situaciji u regionu.

Predstavnici Samostalnog sindikata radnika severnog Kosmeta, doneli su danas u Leposavicu odluku da od 29. marta u potpunosti blokiraju saobracaj na magistralnom putu Raska-Kosovska Mitrovica na administrativnom prelazu Rudnica.

lokiraju saobracaj na magistralnom putu Raska-Kosovska Mitrovica na administrativnom prelazu Rudnica.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…