Predsednik Vlade Srbije Vojislav Kostunica razgovarace sa predsednikom Haskog tribunala Teodorom Meronom o aktuelnim pitanjima saradnje Beograda sa Tribunalom, saopstila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Sve veci broj osumnjicenih za ratne zlocne koji su se predali Haskom tribunalu magao bi da znaci da se balkanske zemlje nadaju pocetku razgovora o pristupanju Evropskoj uniji, izjavio je predsednik Medjunarodnog krivicnog suda za bivsu Jugoslaviju Teodor Meron.

Ministar inostranih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Draskovic danas ce boraviti u Briselu u jednodnevnoj poseti Belgiji, ali ce tu posetu iskoristiti i za susrete sa dvoje evropskih komesara, za prosirenje Oli Renom i za spoljnu politiku Benitom Ferero Valdner.

Zamenik sefa UNMIK-a Joakim Riker organizovace danas sastanak sa predstavnicima sela Priluzja i Kosovke energetske korporacije [KEK], kako bi resili pitanja u vezi sa elektricnom energijom, saopstio je UNMIK.

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu i bezbednosnu politiku Havijer Solana izjavio je juce u Pristini da bi vlada Kosova trebalo da bude sto pre formirana, kako bi se resavali problemi i Kosovo krenulo napred.

Sudjenje za ubistvo premijera Zorana Djindjica nastavlja se danas u Specijalnom sudu. Kao svedoci su pozvani generalni sekretar Vlade Srbije Dejan Mihajlov i bivsi ministar policije Dusan Mihajlovic.

Najmanje cetiri osobe jutros su ranjene u eksploziji nedaleko od dzamije u kvartu Bab al-Mozam, u severnom delu Bagdada, saznaje se iz irackog Ministarstva unutrasnjih poslova.

znaje se iz irackog Ministarstva unutrasnjih poslova.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…