>>>Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica izjavio je da je ova godina za Srbiju “godina evropskih itegracija” i ocenio da ce zemlja 2005. dobiti novi ustav, što ce “biti jedan od prvih zahteva Brisela” posle pozitivne ocene Studije izvodljivosti.

>>> Savetnik predsednika Srbije za Kosovo i Metohiju Branko Radujko izjavio je da bi u ponedeljak trebalo da bude održan sastanak državnog vrha posvecen Kosmetu. “Na sastanku državnog vrha, koji bi u organizaciji Nebojše Covica trebao da bude održan u ponedeljak, ocekujem da donesemo nekoliko zajednickih stavova, koji bi konacno precizirali šta mi hocemo na Kosmetu, jer smo dosad uvek isticali samo šta necemo”, rekao je Radujko za “Glas javnosti”.

>>> Sinoc u 22 sata i 15 minuta u ulici Meše Selimovica u severnom delu Kosovske Mitrovice u dvorište koje deli kuce Islama i Etema Pecija bacena je eksplozivna naprava od koje su pricinjena znatna oštecenja na kuci, ali povredjenih nije bilo.

>>> Predsednik Srbije i Crne Gore Svetozar Marovic urucio je supruzi Zorana Đindica Ružici Orden Nemanje prvog stepena, kojim je pokojni premijer postuhumno odlikovan.

>>> Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica izjavio je povodom druge godišnjice od ubistva Zorana Đindica da je nekadašnji premijer “u obnovu demokratskih institucija i vrednosti uneo neverovatnu odlucnost i preko potrebnu veru”.

>>> U Makedoniji ce biti održan prvi krug lokalnih izbora, organizovanih prema zakonskim rešenjima o decentralizaciji lokalne samouprave i teritorijalne podele opština.
anizovanih prema zakonskim rešenjima o decentralizaciji lokalne samouprave i teritorijalne podele opština.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…