Tokom noći radi apoteka “Zdravlje” u zgradi Doma zdravlja.

>>>U nižim predelima Srbije i Crne Gore kolovozi su suvi ili mestimično vlažni, dok u brdsko-planinskim predelima i ka zimskim turističkim centrima na kolovozima ima snega, saopštio je Auto-moto savez SCG.
>>>Na putevima u brdsko-planinskim predelima, preko prevoja i na prilazima zimskim turističkim centrima obavezna je upotreba zimske opreme i lanaca.
>>>Na području Sjenice, Smederevske Palanke, Ćuprije, Niša i Aleksinca magla smanjuje vidljivost.
>>>Obilne snežne padavine prethodnih dana uslovile su da se saobraćaj obavlja otežano i usporeno, naročito u regionima Timočke i Negotinske krajine, Užica, Nove Varoši, Prijepolja, Novog Pazara, Sjenice, Ivanjice i Vranja, kao i na severu Crne Gore.
Jak vetar dodatno otežava kretanje vozila na putevima u Timočkoj krajini.
>>>Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila u oba smera.
>>>Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobraćaj na prilazima Kopaoniku, preko Tare, Debelog Brda, Rtnja, Crnog Vrha, Goča, Bukova, Divčibara, na Pešteru, Vlasini, području Bora, Majdanpeka, Ivanjice, Novog Pazara, Raške i Vranja. Na magistralnom putu od Bijelog Polja ka Podgorici saobraćaj se obavlja otežano, samo jednom koovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem voziola.
>>>Poluautoput od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, tako da se vozila preusmeravaju na stari put.

Film “Mi nismo anđeli 2″ prikazuje se u biokopu “Central” s početkom u 20h.

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…