Dežurna apoteka je Zdravlje pri Domu Zdravlja.

Sneg jutros pada na području Srbije, a u regionu Vranja je jačeg intenziteta. U nižim predelima kolovozi su uglavnom mokri, dok u brdsko-planinskim krajevima, odnosno preko prevoja i na prilazima zimskim turističkim centrima, treba računati sa raskvašenim ili utabanim snegom po putu

Na Crnom vrhu, Čestobrodici, Tresibabi i na Vlasini magla smanjuje vidljivost na 50-100 metara. Obilne snežne padavine prethodnih dana uslovile su da se saobraćaj obavlja otežano i usporeno, naročito u regionima Timočke i Negotinske krajine, Užica, Nove Varoši, Prijepolja, Novog Pazara, Sjenice, Ivanjice i Valjeva. Zbog visokih snežnih nanosa neprohodan je put Boljevac-Sokobanja preko Rtnja. I dalje su zavejani i neprohodni svi putni pravci na severu Crne Gore, osim glavnog putnog pravca od Podgorice ka Kolašinu, koji je prhodan samo za putnička vozila i to jednom kolovoznom trakom.

Putevi Podgorica-Nikšić, Podgorica-Cetinje i Podgorica-Petrovac, prohodni su samo za putnička vozila, uz obaveznu upotrebu zimske opreme. Kamionima sa prikolicom i šleperima je zabranjen saobraćaj preko Iriškog venca, na prilazima Kopaoniku, preko Tare, Debelog brda, Kadinjače, Rtnja, Crnog vrha, Bukova, Divčibara, na Pešteru, Vlasini, području Bora, Majdanpeka, Ivanjice, Novog Pazara, Raške i Vranja.

Poluautoput od granice ka Horgošu je zatvoren zbog radova u dužini od četiri kilometra, pa se vozila kod horgoške petlje preusmeravaju na stari put.

Na graničnim prelazima, za putnička vozila nema dužih zadržavanja, u oba smera.

U Domu Kulture u i 20.00h prikazuje se film “ Mi nismo andjeli 2 “. a dužih zadržavanja, u oba smera.

U Domu Kulture u i 20.00h prikazuje se film “ Mi nismo andjeli 2 “.@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…