Sneg pada u većem delu zemlje, a kiša na području jugoistočne Srbije, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije i Crne Gore. Sneg se zadržava na kolovozu i kretanje vozila je jako otežano i usporeno.

Vidljivost je zbog magle smanjena na prilazima Kopaoniku, preko Tresibabe, kroz Grdeličku klisuru i preko Crnog Vrha na 50 metara.

Za saobraćaj su neprohodni putevi Boljevac-Sokobanja preko Rtnja, Karudjerske Bare-Mitrovac na Tari, kao i Plužine-Šćepan Polje, Šavnik-Žabljak i Rožaje-Kula u Crnoj Gori.

Zimska oprema je obavezna na svim putevima na području Novog Pazara, kao i na putevima u višim predelima i na prilazima zimskim turističkim centrima.

Na prilazima Kopaoniku su obavezni lanci, a preporučuju se njihova upotreba i na severu Crne Gore gde je zbog snega jako otežano kretanje.

Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje na celom području Timočke i Negotisnke krajine, ka Kopaoniku, Goču, Tari, Debelom Brdu, Kadinjači, Bukovu, Divčibarama, na regionalnim putevima Ivanjice, Novog Pazara, Raške, Peštera i Vranja, kao i na severu Crne Gore.

Poluautoput od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, tako da se vozila preusmeravaju na stari put.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila u oba smera. smeravaju na stari put.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila u oba smera. @@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…