Republika Kolonija je manja od Vatikana ili Monaka, ali zato ima veće srce od Rusije, pa se zbog toga može nazvati kvartom mučenika, objasnio je Dragoljub Tešić premijer pomenute republike, čiji je predsednik Bogoljub Arsenijević Maki. U ovoj državi žive, kako je Tešić naglasio sasvim obični ljudi, ali po pitanju pojedinih stavova, shvatanjia neobični. Da je jedna od njegovih najvećih ljubavi Valjevo govori konstatacija da svaki uspeh ili neuspeh Valjeva doživljava lično.

Stav koji zastupa premijer Republike kolonije jeste da je razlog pada Dos-a što se u ime vlasti nije izvinio,a što je bilo neophodno. Ovom prilikom Tešić nije želeo da napada SO, ali je neizostavo pomenuo pojedine ličnosti, što je smatrao za shodno.

Valjevo će po njegovim rečima postati grad, kada se o njemu budu brinuli pravi valjevci, kojima je u srcu, pošto se sadašnji građani mogu podeliti na valjeve rođene u Valjevu, seljane koji žive na selu, dok ostatak predstavlja
ju seljaci, čiji je osnovni problem što ne vole Valjevo. Da bi grad u kome živimo ponovo zauzeo mesto koje mu pripada, nužna je striktna reforma koja jeste bolna, ali je delotvorna, dodao je Dragoljub Tešić.

mu pripada, nužna je striktna reforma koja jeste bolna, ali je delotvorna, dodao je Dragoljub Tešić.

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…