Danas je iz štampe izašao prvi broj Press biltena Zdravstvenog centra. List je prvenstveno namenjen medijima kako bi se uspostavila bolja i redovnija komunikacija. Kako ZC učestvuje u više značajnih projekata , Press bilten će omogućiti redovnije i potpunije informisanje građana jer ZC ne mora biti predmet medijske pažnje, ali su ovde predstavljene vesti i korisna obaveštenja za građane.
U prvom broju kao najznačajnija vest izdvojeno je konstituisanje novog Upravnog odbora, a zatim sledi informacija da je raspisan tender za građevinske i druge radove na grudnom odeljenju Regionalne opšte bolnice Valjevo.
U Domu zdravlja uskoro će početi dvogodišnji projekat Unapređenja preventivnih zdravstvenih usluga, a takođe u Domu zdravlja u toku je realizacija projekta Unapređenja praćenja trudnoće, a nabavljen je i novi CTG aparat.
ZC će ubuduće pružati i usluge kućnog uzimanja uzoraka za laboratoriju i mikrobiologiju, a tehnička služba podseća da se bolnica može dobiti na novi broj centrale 295-295, a uskoro bi na novu centralu trebalo da budu priključeni i Dom zdravlja i Psihijatrija.
Bilten će izlaziti jedanput nedeljno na jednoj ili dve strane u zavisnosti od raspoloživih informacija.

lten će izlaziti jedanput nedeljno na jednoj ili dve strane u zavisnosti od raspoloživih informacija.

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…