Na području Srbije nema padavina, pa vozače očekuju pretežno suvi kolovozi, osim na području Vranja i Niša gde su kolovozi mokri zbog kiše koja je padala tokom noći.

Vidljivost je na svim putnim pravcima dobra, osim Crnog Vrha i Čestobrodice, gde magla smanjuje vidljivost na 80-100 metara, saopštio je jutros Auto-moto savez SCG.

Na prilazima Kopaoniku između Rendare i Jarma duva jak vetar i stvara snežne nanose visine do jednog metra. Saobraćaj je otežan, ali se obavlja bez zastoja, uz obaveznu upotrebu lanaca zbog snega, a mestimično i leda na kolovozu od 5-10 santimetara. Zimska oprema je obavezna i u planinskim predelima Ivanjice, Novog Pazara, Valjeva, Vranja i Pirota.

Na graničnim prelazima zadržavanja za putničke automobile traju do 30 minuta u oba smera. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje prema Crnom Vrhu, Goču, Jastrepcu, Pešteru, ka Tari, Vlasini i na regionalnim putevima u višim područjima Ivanjice.

Na magistralnom putu M-1, deonica između Bujanovca i Preševa, mogući su petnaestominutni zastoji usled radova.

Polu auto-put od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, te se vozila kod Horgoša preusemravaju na stari put.

Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, zbog radova na rekonstrukciji tunela broj 13, u mestu Bogutovski potok, saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmenično.

Na magistralnom putu Kolašin-Mojkovac, na lokaciji Bakovića klisura, zbog radova saobraćaj se obavlja jednom kolovoznom trakom naizmenično. Mogući su povremeni prekidi saobraćaja u terminima od 9 do 11 i od 15.30 do 16.30 časova. nom trakom naizmenično. Mogući su povremeni prekidi saobraćaja u terminima od 9 do 11 i od 15.30 do 16.30 časova.@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…