DEŽURNA APOTEKA JE APOTEKA “7.JULI” U ULICI VUKA KARADŽIĆA BR.4

Sneg slabijeg intenziteta pada na Vlasini, dok u ostalim krajevima zemlje nema padavina, saopštio je jutros Auto-moto savez SCG.

Jak vetar stvara snežne nanose visine do jednog metra na prilazu Kopaoniku, između Rendare i Jarma. U nižim predelima, kolovozi su suvi do mestimično mokri.

Vidljivost je uglavnom dobra, a zadržavanja na graničnim prelazima za putničke automobile traju do 30 minuta u oba smera. Na prilazu Kopaoniku upotreba zimske opreme i lanaca je obavezna, a kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje.

Upotreba zimske opreme i lanaca je obavezna na putevima ka zimskim turističkim centrima, kao i u planinskim predelima područja Ivanjice, Novog Pazara, Valjeva, Vranja i Pirota.

Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje prema Crnom Vrhu, Goču, Jastrepcu, Pešteru, Debelom Brdu, ka Tari, Vlasini, kao i na svim regionalnim putevima područja Ivanjice.

U BIOSKOPU CENTRAL DO NEDELJE 09. JANUARA PRIKAZUJE SE FILM ZA DECU “MEĆAVA I DEDA MRAZ” S POČETKOM U 17:30h, CENA KARTE 120,00 DIN. A U 20h SE JOŠ VEČERAS I SUTRA SE PRIKAZUJE FILM “LETO U ZLATNOJ DOLINI”, CENA KARTE 120,00 DINARA.

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…