JOŠ DANAS DEŽURA APOTEKA ZDRAVLJE, OD SUTRA U TOKU NOĆI RADI APOTEKA 7.JULI U ULICI VUKA KARADŽIĆA BR.4

U KARAĐORĐEVOJ ULICI BR.75 DOŠLO JE DO KVARA NA GORIIONIKU KOJI ĆE BITI OTKLONJEN U TOKU DANA.

Saobraćaj se obavlja uglavnom po vlažnim kolovozima, zbog kiše koja je padala celu noć, saopštio je jutros Auto-moto savez SCG. Slab sneg pada na području Sjenice i Zlatibora. Magla i niska oblačnost prisutni su u planinskim predelima tako da se vozačima savetuje oprezna vožnja i maksimalno poštovanje saobraćajnje signalizacije. Saobraćaj je slabijeg intenziteta i odvija se bez zastoja.
Na prilazu Kopaoniku iz pravca Brusa ima snega na kolovozu od pet do 10 centimetara. Upotreba zimske opreme obavezna je na putevima ka zimskim turističkim centrima, preko planinskih prevoja i na putevima u višim predelima Valjeva, Čačka, Ivanjice, Užica, Novog Pazara, Zaječara i Vranja. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje na prilazima Kopaoniku, Crnom Vrhu, Goču, Debelom Brdu, ka Tari, Vlasini, kao i na svim regionalnim putevima područja Ivanjice, Sjenice i Tutina.

U BIOSKOPU CENTRAL DO KRAJA SEDMICE- NEDELJE 09. JANUARA OD 17:30h PRIKAZUJE SE FILM ZA DECU “MEĆAVA I DEDA MRAZ”, CENA KARTE 120,00 DIN. OD 03 DO 05 SE PRIKAZUJE FILM “LETO U ZLATNOJ DOLINI”, FPROJEKCIJA JE U 20h, CENA KARTE 120,00 DINARA.
DIN. OD 03 DO 05 SE PRIKAZUJE FILM “LETO U ZLATNOJ DOLINI”, FPROJEKCIJA JE U 20h, CENA KARTE 120,00 DINARA.
@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…