Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica svečano je otvorio objekat za socijalno stanovanje u Ulici Marina Držića u Pančevu [naselje Strelište].Taj objekat sa 30 stanova, izgrađen je u sklopu Strategije za integraciju izbeglica, donacijom vlade Švajcarske.

Parlamentarna delegacija Skupštine Srbije i Crne Gore, na čelu s predsednikom Skupštine Zoranom Šamijem, će u Berlinu razgovarati sa predsednikom Bundestaga Volfgangom Tirzeom.

Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas raspravu o oko 30 amandmanima na Predlog za izmenu Zakona o pravima boraca, vojnih invalida i članova njihovih porodica, koji je podneo Srpski pokret obnove.

Samit EU nastavljen je danas sa skoro sat i po zakašnjenja, zbog serije sastanaka evropskih lidera i zvaničnika UN iza zatvorenih vrata, posvećenih rešavanju kiparskog probelma.

Predsedništvo Demokratske stranke odlučilo je sinoć da ta stranka nastavi sa ubrzanim pripremama za republičke i parlamentarne izbore za Skupštinu državne zajednice, saopšteno je iz DS-a.

Srpski ministar za finansije Mlađan Dinkić izjavio je danas da je Bord direktora Svetske banke odobrio novi trogodišnji kreditni aranžman za Srbiju i Crnu Goru od 550 miliona dolara i dodatni kredit Srbiji od 45 miliona dolara.

Svedok odbrane Kosta Mihajlović negirao je danas na suđenju Slobodanu Miloševiću pred Haškim tribunalom da je Memorandum SANU bio velikosrpski program, tvrdeći da je suština dokumenta bilo zalaganje za ravnopravan položaj Srbije u Jugoslaviji.

Pregovori o pristupanju Hrvatske i Evropske unije počeće u “aprilu 2005. godine”, objavio je AFP, a Rojters dodaje da će Unija tražiti potvrdu da Hrvatska u potpunosti sarađuje s Haškim sudom. Prema Rojtersu, to stoji u nacrtu zaključaka čelnika EU, koji u petak završavaju dvodnevni samit u Briselu.
Prema Rojtersu, to stoji u nacrtu zaključaka čelnika EU, koji u petak završavaju dvodnevni samit u Briselu.
@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…