Ideja da se u Valjevu napravi nešto slično beogradskom bazaru, ovih dana izaziva sve veću pažnju kako među potencijalnim korisnicima prostora tako i među kupcima.
U prostoru od 650 kvm koji će zimi imati grejanje, a leti ventilacuju biće postavljeno 70 štandova a površina koju će oni zauzimati je 5,7 odnosno 7,6 kvm. Cena zakupa je 6700,00 odnosno 8900,00 dinara mesečno. Manipulativni prostor između štandova je širok 2 m, a radno vreme biće od 8 do 20 sati svakog dana.
Ugovori se sklapaju na najmanje 6 meseci i predviđeno je niz promotivno-reklamnih aktivnosti i akcija tokom godine kako bi se privukao što veći broj kupaca, a prema statistikim podacima organizatora, ako je prosečan broj posetilaca 30 u jednom satu ili 300 u radnom vremenu Bazara, onda je to 10000 posetilaca odnosno potencijalnih kupaca mesečno.
Organizatori iskreno veruju da će ideja Bazara zaživeti i da će novina u načinu pristupa tržištu i zahtevima kupaca biti na obostranu korist svih te da će rad Bazara preći u nešto trajno. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na 014/220-911.

e da će rad Bazara preći u nešto trajno. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na 014/220-911.

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…