PLIVACKI MITING.jpgAnđelka Petrović osvojila je zlato u disciplini 100 m slobodno i bronzu u disciplini 100 m leđno, dok je Vanja Petronijević u disciplinama 100 m slobodno i 100 m leđno zauzeo dva četvrta mesta na IX Međunarodnom plivačkom mitingu «BVSC kup», održanom proteklog vikenda u Budimpešti.

Na mitingu su učestvovali plivači 12 nacija iz više od 55 klubova iz cele Evrope, a ovo je inače najveći ovogodišnji evropski plivačkki mitingu za mlađe kategorije.

Narednog vikenda plivači PK «Valis» učestvovaće na čak tri takmičenja. Jedna grupa putuje u Trebinje na III Plivački miting «Srđan i Maksim», a najmlađi će putovati u Novi Sad na Plivački miting «Poletarac», koji se održava u okviru manifestacije «Zmajevih dečijih igara». U nedelju će na bazenima u Petnici u okviru proslave slave Opštine Valjevo biti održano «Prvenstvo Valjeva u plivanju» gde će pored plivača PK «Valis» učestvovati i svi zainteresovani učenici valjevskih osnovnih i srednjih škola. Ovo će biti ujedno i generalna proba za IX Petnica kup koji će se na petničkim bazenima održati 17. juna.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…