Kako da zaradim preko interneta često je pitanje onih koji tek počinju biznis.

Digitalni marketing i mogućnosti unapređenja poslovanja biće tema skupa koji će 2. marta biti održan u Valjevu, a učesnici će moći da dobiju brojne odgovore, kako da, koristeći društvene mreže i internet uopšte, poboljšaju poslovanje i zaradu.

Kako nešto da uradim, nije prvo ni pravo pitanje, smatra Dragan Varagić, savetnik za poslovnu primenu interneta, jedan od učesnika skupa u Valjevu.
“Ako hoćete da započnete potpuno novi posao na internetu, prvo pitanje je šta bi bilo najbolje da radim u odnosu na moja postojeća znanja, interesovanja i sposobnosti i to važi i za kompanije i za pojedince. drugo, ako imate klasičan posao, prvo pitanje je šta je potrebno da promenim i prilagodim u svom poslu da bih najbolje iskoristio prednosti interneta,” objašnjava Varagić.

Varagić naglašava da je zarada posledica rada, a ne uzrok, a da je praksa pokazala, da osobe koje biraju šta da rade isključivo postavljanjem pitanja „kako da zaradim“, ne fokusiraju se dovoljno na to šta tačno treba da rade i koliko to dobro treba da nauče, već većinu vremena razmišljaju o zaradi – što nije produktivno.

“Koristite Jutjub tutorijale, različite tekstove, onlajn obuke, seminare da bi ste dobili odgovor na pitanje kako da naučite pojedine internet marketing tehnike. Toga ima na svim jezicima, samo treba biti uporan i veoma je važno je da naučeno isprobate”.
Dragan Varagić, savetnik za poslovnu primenu interneta, učestvovaće na skupu pod nazivom “Brands&Digital trends” koji će se održati u četvrtak, 2. marta od 11 sati u Omni centru. Pored Varagića, učesnici će biti i Jelena Uzelac Vasić, Founder&Chief Change Consultant, Milica Vuković, Digital Content Creator, Nemanja Đaković, Meta Client Partner u Httpool-u i Marko Spalević, PR menadžer.
Prijave su u toku, a sve važne informacije o skupu nalaze se na stranici https://vats.marsh.rs

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…