Proteklog vikenda u Kanjiži u završnici prolećnog dela sezone održano je Prvenstvo Srbije za starije pionire i juniore u rvanju slobodnim stilom.


Pavlović Luka osvaja zlato u juniorima, što je veliki podsticaj za njegov dalji rad. U prvom delu sezone Pavlović je imao puno turnira i mečeva ali je zlato nekako izmicalo, ovaj put stiže do trona. Juniori Andrić Bojan, Marko Ivanović i Dimitrije Radovanović osvajaju bronze u svojim kategorijama. 
Da RK “Mladost” ne mora da brine za svoju budućnost dokazale su 4 medalje u uzrastu starijih pionira od čega Stanojević Ognjen osvaja zlato u najtežoj kategoriji nakon uzbudljivog finala, Pešić Ognjen i Kojić Uroš dva srebra i Nemanja Mijailović bronza.
Sve ukupno RK “Mladost” ekipno zauzima treće mesto u Srbiji u juniorima i starijim pionirima.

RK “Mladost” u slobodnom stilu zaokružuje u svim uzrasnim kategorijama po jednu zlatnu medalju na nacionalnom nivou, od pionira do seniora, što je pokazatelj proširenja kvaliteta baze rvača koji nastupaju. 
Za sada potvrdjen je reprezentativni nastup Kojić Uroša na Prvenstvu Evrope u Zagrebu u uzrastu U15 sredinom jula, očekujemo i nastup u seniroskoj reprezentaciji Lekić Vuka na Svetskom prvenstvu u Beogradu koje će se održati u Štark Areni u septembru mesecu.


Sada ulazimo u postakmičarski period treniranja, analiziramo dosadašnje mečeve, radimo na taktici i tempiramo formu za jesen kada nas očekuje ligaški deo sezone. U toku leta nas očekuju visinske pripreme i barem jedan kamp. Do sada ne možemo ništa drugo reći osim da smo prezadovoljni, uspešno smo organizovali 3 rvačka turnira u Valjevu, na 18 turnira od početka godine ostvarili smo respektibilne rezultate, besplatna školica rvanja radi punom parom. Naši rvači učestvuju i u organizaciji Svetskog Prvenstva u Štark Areni što je značajno za unapredjenje naših organizacionih kapaciteta. Sve u svemu idemo dalje u nove pobede za naše Valjevo!!!

Prikaži još ovjava iz Grad
Comments are closed.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…