Na fudbalskom terenu FК “Ribnica” u Mionici uskoro počinje gradnja modernih tribina sa 300 mesta, vrednih 22 miliona dinara. Ovo će biti prva velika investicija u tribine od kada je teren rekonstruisan, pre 11 godina. Radove na potpunoj rekonstrukciji tribina zajednički finansiraju Кancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) i opština Mionica. Pored tribina biće izgrađene i nove svlačionice, prostorije za sudije, kao i dodatni prostor koji će predstavljati moderno uređen ambijent. Zajedničkom saradnjom na projektu izdvojeno je oko 22 miliona dinara, a učešće lokalne samouprave je 3,3 miliona dinara.

  • Nastojimo da sportisti imaju što bolje uslove. A takođe će bolji pogled na utakmice i sportska dešavanja biti sa modernih tribina. Rekonstruisali smo i košarkaški teren, a Mionica ima i teretanu na otvorenom u centru. Fudbalski teren se nalazi u linijskom parku, gde sada radimo rasvetu. Iz dana u dan postaje sve lepši i uređeniji – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.
    Кancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) sprovodi program Evropske unije za lokalni razvoj, a opštini Mionici je odobren projekat na osnovu Javnog poziva za projekte lokalne infrastrukture. Pored Mionice, a na osnovu ovog poziva finansiraće se projekati iz 33 lokalne samouprave iz Srbije.
Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…