U subotu u Somboru održano je Prvenstvo Srbije u rvanju za uzrast starijih pionira i veterana.
Na pionirskom turniru nastupalo je 9 rvača valjevskog rvačkog kluba “Mladost”. Uz dosta dobrih borbi valjevci stižu do dva finala i dve srebrne medalje Kojić Uroša i Stanojević Ognjena.

Bilo je još šansi za bronzana odličja međutim bez uspeha. Sve ukupno rvački klub “Mladost” završio je na šestoj poziciji ekipno.
Na radost celog kluba ubeležen je i nastup veterana rvačkog sporta Saše Radovanovića koji je u kategoriji do 130 kilograma zauzeo drugo mesto.


“Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima na ovom turniru, najvažnije je da je nastavljen kontinuitet osvajanja medalja u svim uzrasnim kategorima na nacionalnom nivou. Ono što je za ponos da su momci motivisani, daju sve od sebe da odbrane boje svog kluba i grada. Rezultati pokazuju da sve ide u dobrom smeru ali naravno uvek može bolje. Nastup veterana pokazuje da je rvanje deo sportske kulture u Valjevu i nadamo se da će pokrenuti još više veterana našeg sporta da nam se priključe u radu. Narednog vikenda očekuje nas kruna ove sezone a to je seniorsko Prvenstvo Srbije u Subotici.”

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …