Tradicionalna Ulica otvorenog srca u Lajkovcu održava se u četvrtak 30. decembra od 10 do 16.30 sati, na platou ispred Gradske kuće. Organizator je Кulturni centar „Hadži Ruvim“, u saradnji sa drugim opštinskim ustanovama i organizacijama, a pokrovitelj opština Lajkovac.


Štandovi Novogodišnjeg mini-bazara biće postavljeni od 10 časova, a u 11 časova pridružiće im se klovnovi, štulaši, face painting, žongler, mađioničar, žive statue i ulični svirači. Mališane očekuje druženje sa Deda Mrazom i novogodišnji pokloni. Planirana je radionica primenjene umetnosti i promotivni štand TO Lajkovac.


Novogodišnji program učenika OŠ „Mile Dubljević“ počinje u podne, zatim nastupaju članice Baletskog studija „Idea“, a u 13 časova je pozorišna predstava „Otkačena novogodišnja bajka“. Program folklornog ansambla Кulturnog centra „Hadži Ruvim“ počinje u 13.45, posle toga će na glavnoj sceni nastupiti klovnovi, žongleri i mađioničar, da bi novogodišnji program završio Plesni klub „Кolus“. Organizator najavljuje i goste iznenađenja.


Na štandovima Mini bazara prodavaće se novogodišnja i božićna dekoracija, liciderska srca, ručni i dekupaž radovi, med i pčelarski proizvodi i drugo. Prihod od prodaje predmeta sa štandova Predškolske ustanove „Leptirić“ i OŠ „Mile Dubljević“ ići će u humanitarne svrhe.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

Uručenje književne nagrade „Radovan Beli Marković“

Prvi dobitnik književne nagrade „Radovan Beli Marković“ je književnik, istoričar književno…