U šesnaestini finala Кupa CEV aktuelni osvajač Кupa Srbije lajkovački Železničar dočekuje jednu od najboljih evropskih ekipa Ezačibaši iz Istanbula, za koju igraju srpske reprezentativke Maja Ognjenović i Tijana Bošković. Utakmica u Sportskoj hali Lajkovac igra se u sredu 17. novembra od 19 časova, uz prenos na TV Arena Sport 1.

Revanš utakmica je zakazana za sredu 24. novembar od 17 časova po našem vremenu, u Istanbulu. Turski tim je veliki favorit u ovom dvomeču, ali će takav protivnik sigurno biti sjajna motivacija za devojke iz Železničara, koje u domaćem prvenstvu i kupu nižu pobede. Očekuje se da će atraktivni protivnik, kao i naše Maja Ognjenović i Tijana Bošković, privući ljubitelje odbojke iz Lajkovca i okolnih gradova.

Ezačibaši ima dve titule klupskog prvaka sveta i jednu Ligu Evrope, uz više učešća na fajnal foru, 16 titula šampiona Turske i devet trofeja nacionalnog kupa. Trenutno je treći u turskom prvenstvu sa sedam pobeda iz devet mečeva. Uz Vakifbank i Fenerbahče predstavlja veliku trojku ženske odbojke u Turskoj.

Prikaži još ovjava iz Grad
Comments are closed.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…