U subotu, 16. oktobra, s početkom u 13 časova, u restoranu „Tajna“ na Pećini, 10 srednjoškolaca valjevske muzičke škole kreiraće mali muzički hepening posvećen sugrađanki Sofiji Vasiljević. Svako ko poželi da prisustvuje njihovom programu i istovremeno pomogne maloj Sofiji, popijenu kafu „platiće“ slanjem SMS poruke sa sadržajem 935,  na 3030.

„Oktobar je mesec u kome ceo svet proslavlja Dečiju nedelju, u kome se obeležava svetski dan devojčica i uopšte,  vreme puno dogadjanja koja nas sve podsećaju na čovečnost, humanost, i plemenitost, a pre svega, na snagu i kvalitet najmlađe populacije. Učenici naše srednje škole, poželeleli su upravo tim povodom da se Valjevcima predstave u nešto drugačijem izdanju,u  potpuno različitom ambijentu u kojem do sada nisu nastupali, sa namerom da njihova muzika ima i humanitarni karakter. Škola smo čiji imidz kreiraju upravo inicijative i stremljenja naših učenika i  imamo veliku sreću  da naši roditelji uvek žele da se aktivno uključe u sve ono što radimo, te nam je  vlasnica restorana „Tajna“ , Jelena Milutinović, ponudila  prostor i uslugu za sve koji reše da popiju kafu i podrže  realizaciju akcije, a kreatori ove ideje su poželeli da koncert bude posvećen maloj Sofiji Vasiljević, devojčici kojoj su potrebni tretmani matičnim ćelijama  kako bi rasla zdravo i srećno, i za koju se u okviru fondacije „Budi human“ već realizuje akcija prikupljanja sredstava. ” tvrdi direktorka škole, mr Suzana Radovanović Perić.

Desetoro mladih muzičara, u akustičnoj atmosferi, na klasičnim instrumentima i svojim glasom,   predstaviće se prisutnoj publici atraktivnim klasičnim kompozicijama, omiljenim pesmama iz rock i pop opusa bivše Jugoslavije, kao i trenutno aktuelnim hitovima svetskih i domaćih izvođača.

  • Najavljena isključenja za danas

    U vremenu od 08.00 do 16.00 sati: Кupci Struganika – od 09.00 do 15.30 sati : Кupci …
  • Zimsko računanje vremena počinje u nedelju

    Letnje računanje vremena u Srbiji i zemljama Evrope prestaje u nedelju 31. oktobra kada se…
  • Pronađena droga u stanu

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lajkovcu uhapsili su B. R. (1982) iz Lajkovc…
Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

Najavljena isključenja za danas

U vremenu od 08.00 do 16.00 sati: Кupci Struganika – od 09.00 do 15.30 sati : Кupci …