Zbog radova na izgradnji vrelovodne mreže u Železničkoj ulici, koji su počeli danas, utvrđen je privremeni režim saobraćaja tokom izvođenja radova u periodu od 9.9.2021. do 9.12.2021. godine.
Odobreno je preusmeravanje saobraćaja svih vozila iz dela Železničke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Кaradžića do raskrsnice sa Ulicom Vojvode Mišića i u Ulici Vojvode Mišića od raskrsnice sa Pantićevom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Vladike Nikolaja, na kojim se izvode radovi na izgradnji vrelovodne mreže.
Takođe, odobren je prolaz vozila na delu ulice zabranjenom za saobrćaj i to: za vozila za snabdevanje objekata, vozila stanara na postojeće parkinge i kolske ulaze u dvorišta i vozila izvođača radova koji nemaju alternativu za dopremu materijala na postojeća gradilišta u delu zatvorene ulice do ispred rova gde se obavezno fizičkim barijerama zatvara saobrćaj.

Zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje vozila na kolovozu i trotoaru u Železničkoj ulici i Ulici Vojvode Mišića gde se izvode radovi.
Radovi će se izvoditi fazno i izvođač radova je „Sinergy tech“ iz Beograda, koji je u obavezi da obavesti javnost pre početka svake faze izvođenja radova u periodu trajanja te faze.
U rešenju koje je uradilo nadležno odeljenje Gradske uprave Valjevo navedene su sve faze i zatvaranja ulica, kao i preusmeravanje javnog gradskog saobraćaja.
Faza 1. Zabranjuje se saobraćaj u Železničkoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Кaradžića do raskrisnice sa Ulicom Vojvode Mišića, bez ulaska u drugu graničnu raskrsnicu za vreme izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže.
Faza 2. Zatvara se desni trotoar u Ulici Vojvode Mišića, od raskrsnice sa Pantićevom ulicom do raskrsnice sa Železničkom ulicom, posmatrano iz smera Pantićeve ulice za vreme izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže.
Faza 3. Dozvoljava se naizmenično propuštanje vozila slobodnom saobraćajnom trakom Ulice Vojvode Mišića, za vreme izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže.

Faza 4. Dozvoljava se naizmenično propuštanje vozila slobodnom saobraćajnom trakom Ulice Vojvode Mišića, od raskrsnice sa Železničkom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Vladike Nikolaja, za vreme izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže.

  • U toku radovi na vrelovodu u Železničkoj ulici

    U toku je izgradnja primarnog priključnog vrelovoda „Železnička“, sa ugradnjom toplotnih p…
  • Suzbijanje larvi komaraca

    Tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji grada Valjeva će ukoliko se steknu neophod…
  • Poligonsko ispitivanje HК „Кrušika“

    Danas, 15.09.2021. godine u periodu od 11 do 13 časova, vršiće se poligonsko ispitivanje n…
Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

U toku radovi na vrelovodu u Železničkoj ulici

U toku je izgradnja primarnog priključnog vrelovoda „Železnička“, sa ugradnjom toplotnih p…