1. Nalaže se republičkim i gradskim inspekcijama da pojačaju inspekcijsku kontrolu sprovođenja propisanih i naloženih protivepidemijskih mera u skladu sa preporukama Republičkog kriznog štaba.
  2. Nalaže se javnim institucijama (zdravstvenim, predškolskim i školskim ustanovama, republičkim i gradskim institucijama, poslovnim subjektima i dr.) da se još aktivnije uključe u promociju vakcinacije protiv COVID 19 oboljenja.
    Na predlog Štaba za vanredne situacije, gradonačelnik grada Valjeva doneo je Odluku o ukidanju vanredne situacije:
    1. Ukida se vanredna situacija na teritoriji grada Valjeva proglašena 07. jula 2020. godine usled posledica elementarne nepogode prouzrokovane širenjem epidemije zarazne bolesti COVID-19. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a biće objavljena u “Službenom glasniku grada Valjeva”.
    Na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije donet je sledeći Zaključak:
    1. Ukida se stav 3. u Zaključku br. 112-545/20-04/1 i stav 1. u Zaključku br. 112-555/20-04/1, kojima se za troškove sahrane lica sa teritorije grada Valjeva, koja su preminula od posledica bolesti COVID-19, obezbeđuje iznos od 60.000,00 dinara iz budžeta grada Valjeva. Ovaj Zaključak stupa na snagu narednog dana od dana donošenja.
Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…