U četvrtak je na vakcinalnom punktu Doma zdravlja u hotelu Grand oboren rekord u broju datih doza za jedan dan – 912. Кoordinator punkta Vladimir Dimitrijević kaže da je od toga najveći deo bio završen do 14 časova, tako da je bilo još zakazanih termina ili više zainteresovanih za imunizaciju bez prijave, bez problema su mogli preći hiljadu apliciranih doza. I broj angažovanog osoblja je bio najveći do sada jer se znalo za veliki broj zakazanih termina za revakcinaciju.

Vladimir Dimitrijević

Drugu dozu Sinofarma primilo je 466 ljudi, a prvu 106 i to bez prijave. Fajzerom je revakcinisano 299 Valjevaca, a prvom dozom vakcinisana 31 osoba. Prvu dozu Sputnjika V primilo je sedam, a drugu troje sugrađana.

Podsećamo, u sredu je Sinofarmom revakcinisano 484 osoba, tako da je sada broj Valjevaca koji su primili drugu dozu u organizaciji Doma zdravlja oko 14.775. Zaključno sa 29. aprilom Dom zdravlja Valjevo je potrošio 33.122 doze vakcina protiv korona virusa različitih proizvođača.

Građani kojima je termin za revakcinu bio u petak treba da dođu u ponedeljak u prvu smenu, a revakcinacija od subote i nedelje prebacuje se za utorak u prvoj smeni (od 08 do 13.30 časova). Sugrađani kojima su termini za revakcinu u ponedeljak i utorak primiće je istog dana, ali u popodnevnoj smeni – od 14 do 20 časova.

Prikaži još ovjava iz Covid19
Comments are closed.

Pročitajte još

SO Lajkovac podržala izbor zajedničkog pravobranioca i druga kadrovska rešenja

Lajkovački parlament je na 10. sednici izabrao diplomiranog pravnika Draganu Labus iz Valj…