Posle velike i neizvesne borbe u pet setova odbojkašice Železničara su eliminisane u četvrtfinalu plej-ofa Superlige Srbije od Partizana. U trećoj odlučujućoj utakmici sinoć su u Sportskoj hali Lajkovac Beograđanke zasluženo pobedile sa 3:2 (25-22, 25-21, 13-25, 22-25, 12-15), trijumfovale sa 2:1 u mečevima i plasirale se u polufinale plej-ofa.

Ovo svakako jeste iznenađenje jer je Železničar važio za favorita, ali je Partizan u prethodnoj utakmici u Beogradu, trijumfovale

Želja je odlično počeo utakmicu i poveo sa 2-0 u setovima, mada je Partizan zapretio i u tom periodu igre. Od trećeg seta kreće potpuni preokret, uz vrlo angažovanu i koncentrisanu igra Partizana. Gošće su naredna tri seta uvek bile u vođstvu i kadgod bi se učinilo da su odbojkašice Želje na korak od obrta, igračice Partizana bi nalazile način da dođu do poena.

Najviše poena za domaći tim osvojile su: Bjelica 24, Mitrović i Mirosavljević po 16 i Savić 12. Кod Partizana su prednjačile Crnčević sa 21, Sredić sa 15, Drobnjak sa 13 i Stanimirović sa 10 poena.

Polufinalisti plej-ofa Superlige Srbije za odbojkašice su Ub, Crvena zvezda i Partizan, dok će se četvrti učesnik polufinala znati posle uzvratne utakmice između Srema i TENT-a ili eventualnog trećeg duela.

Odbojkašice Železničara neočekivani završetak prvenstvene sezone ne sme da demorališe jer ih već 14. marta u Vrnjačkoj Banji očekuje najvažniji meč – finale Кupa Srbije protiv Uba.

Prikaži još ovjava iz Grad
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …