U finalu Кupa Srbije za odbojkašice sastaće se lajkovački Železničar i Ub! Biće to odbojkaški spektakl i pravi početak ovogodišnjeg rivalstva dve sjajne ekipe, koji će se, sasvim sigurno, nastaviti i u plej-ofu prvenstva.

Odbojkašice Železničara su i večeras u Obrenovcu, u revanš utakmici polufinala Кupa Srbije, pobedile TENT. Rezultat je bio 3:1, po setovima 25-27, 25-21, 25-14 i 29-27. Prvi meč u Lajkovcu Železničar je dobio ubedljivo sa 3:0, tako da je večeras opravdao očekivanja da će se plasirati u svoje treće finale Кupa Srbije, u kojima je dva puta bio pobednik.

U Obrenovcu je neizvesnost trajala relativno kratko. Izjednačeni prvi set uspeo je da dobije domaći tim, da bi u drugom setu Želja uozbiljio igru, vodio sve vreme i osvajanjem tog seta već izborio plasman u finale.

Pravilan raspored poena govori o ujednačenoj igri ekipe iz Lajkovca: Bjelica, Mitrović i Rajlić po 10, Кutlešić i Ivanović 9, Mirosavljević 8, Perović 7, Gajić 6 itd.

Branilac trofeja Ub se sinoć plasirao u finale, posle dvomeča sa Jedinstvom iz Stare Pazove. Ubljanke su na svom parketu poražene sa 3:1, prvi meč su one u Pazovi dobile istim rezultatom, a do finala su došle zahvaljujući boljem poen količniku.

Termin i mesto odigravanja finala Кupa Srbije u ženskoj i muškoj konkurenciji biće naknadno objavljen.

Prikaži još ovjava iz Home
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …