Dom zdravlja Valjevo obaveštava javnost da od 8 ujutro, u velikoj sali hotela „Grand“, početi vakcinacija građana protiv korona virusa. Imunizacija će se sprovoditi kineskim vakcinama „Sinofarm“, kojih je Dom zdravlja Valjevo za sada dobio 1.500 doza.

U toku jučerašnjeg dana osoblje Doma zdravlja pozivalo je građane koji su se prijavili za vakcinaciju preko portala e-uprave i saopštavala im njihove termine za vakcinaciju. Termini su na 10 minuta, a vakcinacija će trajati do 20 časova. Dom zdravlja je u sali „Granda“ opremio četiri punkta za rad medicinskog osoblja, s tim što će se vakcina primati na dva.

S obzirom na činjenicu da su pojedini sugrađani juče dobili SMS poruku od E-uprave o sutrašnjem terminu za vakcinaciju, Dom zdravlja podvlači da će se vakcinacija odvijati isključivo na osnovu telefonskog poziva osoblja Doma zdravlja Valjevo i termina koji tom prilikom budu saopšteni. Imunizacija će i narednih dana biti nastavljena od 08 do 20 časova u hotelu „Grand“, takođe po rasporedu o kojem će građane telefonom obaveštavati radnici Doma zdravlja Valjevo.

Veliku salu hotela „Grand“ vlasnici su ponudili i besplatno ustupili za potrebe vakcinacije stanovništva.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…