Superiornom igrom od početka do kraja utakmice odbojkašice Železničara su u prvoj utakmici četvrtfinala Кupa Srbije pobedile Crvenu zvezdu sa 3:0, po setovima 25:13, 25:17, 25:21. Odbojkašice Zvezde su nešto jači otpor pružile sredinom drugog i trećeg seta, ali su kvalitet Lajkovčanki i angažovana igra obezbedili sigurnu završnicu.

Najefikasnije kod Želje bile su Rajlić sa 16 i Mirosavljević sa 12 poena (4 asa). Batinić je osvojila 9, Savić 8, Кutlešić 6 (4 blokade), Perović 4, Uzelac 2 i Ranković 1. Кod Zvezde Taubner je osvojila 9, Tasić 8, a Vučićević 7.

Svi favoriti su večeras opravdali očekivanja. Rezultati ostalih prvih mečeva četvrtfinala: Inđija – Ub 0:3 i Beograd – TENT 1:3. Duel između Partizan Sokera i Jedinstvo (SP) biće odigran naknadno.

Revanš utakmice su planirane za 3. i 4. novembar. U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu ili finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista ili finalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala i polufinala.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…